Discusvissen:
Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit discusvissen voortkomend uit eigen kweek. Bijzondere koppels dragen zorg voor de geboorte van talloze mooie discussen. De koppels zijn bijzonder omdat deze discusvissen tijdens de opfok geselecteerd zijn op hoge vormen, uitzonderlijke tekeningen, robijn rode ogen en intens diepe kleuren. Een aantal van deze koppels hebben op kampioenschappen prijzen gewonnen. In onderstaand overzicht presenteren we ons aanbod.

Buiten eigen kweek leveren wij ook vissen gekweekt door hoog aangeschreven kwekers als Wayne NG en Piwowarski. Iedere kweker heeft zijn eigen specialisme. Om die reden bestellen we bij de verschillende kwekers de discus soorten waarin de betreffende kweker uitblinkt. Zo weten we zeker dat we altijd de hoogste kwaliteit aan discusvissen kunnen bieden. Discuskwekerij de Parel is importeur van Wayne NG in Nederland, België en Duitsland.

Discusvissen Koppels:
Om te kunnen kweken met discusvissen bestellen we met regelmaat bijzondere show vissen. Omdat we deze vissen voor de kweek gebruiken moeten de vissen van zeer hoge kwaliteit zijn. Om kwaliteit te kunnen waarborgen vragen wij naar specifieke uiterlijkheden, formaat en vorm. Onder diezelfde condities kunt u bij ons show koppels bestellen. Bent u op zoek naar bijzonder mooie of discusvissen die u voor de kweek wilt houden...bel of mail ons.

L-nummers:
Wij bieden u een breed assortiment bijzondere maar vooral zeldzame L-nummers. Omdat wij deze L-nummers zelf importeren zijn deze zeer scherp geprijsd.

Loricaria:
Op zoek naar bijzondere grondbewoners. Open de Loricaria map!

Corydora:
Buiten hun attractieve uiterlijke waarde zijn deze stofzuigers van enorm belang voor de hygiëne in het aquarium. Corydora zorgen voor de opruiming van etensresten en ontlasting.

Bezorgen:
Wilt u discusvissen, L-nummers of corydora's laten bezorgen op uw thuisadres? Bel of mail ons voor meer info.

 

Vissen

categorieën